Procyon Networks

Bijgespijkerd op het SolarWinds Channel Bootcamp

Een geslaagde bootcamp in Network en System Management

Afgelopen hebben 3 van onze netwerkspecialisten uitgenodigd om in Cork Ierland deelgenomen aan een 5-daagse SolarWinds Channel Bootcamp. Een select aantal  partners en distributeurs was hiervoor uitgenodigd om aan het einde van de week zichzelf SolarWinds Certified Professional te mogen noemen.

 

Ierse gastvrijheid en strakke Amerikaanse organisatie

 

In een werkelijk idyllische omgeving werden alle cursisten door het SolarWinds team ontvangen en er was aan alles gedacht. Onze Amerikaanse leveranciers, met Europees kantoor in Cork, weten goed hoe ze een event moeten organiseren. Het hotel had een prachtig uitzicht en alles was tip top geregeld. Elke dag stonden er typische Ierse activiteiten (zoals bijvoorbeeld een bezoek aan een gin stokerij) op het programma. Enige ontspanning was zeer welkom na een vol cursusprogramma. SolarWinds speelde letterlijk de eerste viool om van deze unieke bootcamp een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Na de plenaire welkomstsessie van de door de uit Amerika overgekomen Director of Technical Trainings Cal Smith werden onze collega’s en gasten uit overige landen in twee groepen gesplitst. Er was programma speciaal op sales gericht en er was een technisch programma die dieper op de verschillende onderdelen van de SolarWinds producten in ging.

 

Kennissessies van de toptrainers uit het hoofdkantoor in Amerika

 

Het eveneens uit het hoofdkantoor in Utah overgekomen team van trainers zorgden voor een pittige daginvulling. Zowel Cheryl Nomanson als Ed Barbieri wisten de aandacht bij groep goed vast te houden door de vele mogelijkheden van SolarWinds steeds thematisch te behandelen.

Naast Netwerk Management waar de nadruk lag op de diverse componenten als NPM (Network Performance Monitoring) en NCM (Network Configuration Managing) kwam ook System Management die de gebruikerskant meer belicht goed onder de aandacht. Vervolgens werd er nog ruim stilgestaan bij Security management.

 

SolarWinds Certified Professional

Uiteindelijk mochten de deelnemers afgelopen vrijdag een twee uur durend multiple choice examen afleggen. Wat de uitkomst van de 75 zeer specifieke netwerkvragen is geworden weten we op dit moment nog niet. De kandidaten en zo ook de 3 vertegenwoordigden van Procyon Networks  moeten nog even in spanning afwachten of ze zichzelf SolarWinds Certified Professional mogen noemen.

Via deze weg danken wij Cheryl Nomanson, Ed Barbieri, Cal Smith van SolarWinds USA en Aine Johnson en Michael Halpin van het Europese kantoor in Cork voor een zeer gastvrije ontvangst en de organisatie van een prachtig evenement.

We would like to thank Cheryl Nomanson, Ed Barbieri, Cal Smith, Aine Johnson en Michael Halpin for their hospitality and organising this great event. 

 

 

Meer weten over SolarWinds?

In deze zomermaanden organiseren wij gratis kennissessies. Met de bootcamp van afgelopen week achter de rug kunt u van ons altijd een antwoord op welk netwerkvraagstuk dan ook verwachten. Bel ons of stuur een mail naar sales@procyon.nl

 

Gerelateerde berichten:

 

 

.

 

 

 

 

Delen via:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Copyright © 2018 Procyon Networks. All Rights Reserved.