Procyon Networks

Per hotelkamer het sterkste WiFi met de H320 van Ruckus Wireless

Nooit meer krakkemikkig hotelwifi

De H in de H320 ZoneFlex van Ruckus Wireless staat voor hotel. Maar in het typenummer had ook best de F van flexkantoor of K van klaslokaal kunnen staan. Per kamer, aula of ruimte heeft de gemiddelde bezoeker steeds vaker meer dan 1 device bij zich. Dat vraagt per locatie om een uitstekend signaal.

 

80% van alle hotelgasten keert niet terug naar een hotel met slecht WiFi

          – Hospitality Technology

Ruckus Wireless expert in high density omgevingen

Onze partner kijkt graag vooruit en speelt tijdig in op ontwikkelingen die voor nieuwe uitdagingen zorgen. Met jarenlange ervaring in het aanleggen van hoogwaardig stadswifi of bijvoorbeeld WiFi in het stadion van KAA Gent, of de fanzones tijdens het EK van 2016 in Frankrijk weet Ruckus als geen ander hoe je op een plek met veel dataverbruik de beste kwaliteit kunt leveren.

Wanneer elke afzonderlijke ruimte in uw zalencentrum, schoolgebouw of hotel een hoogwaardig WiFi nodig heeft dan is de betaalbare alles-in-een oplossing van Ruckus Wireless een wel heel goede uitkomst. Hotelgasten hoeven nooit meer op recensie sites als TripAdvisor of MeetingReview over uw WiFi te klagen.

Wij kijken graag samen met u naar een oplossing op maat voor uw organisatie. Stuur ons gerust een e-mail voor meer informatie.

Lees hier de technische specificaties.

 

Gerelateerde berichten:

Hospitality Wi-Fi—More Essential than TV or Eggs? (via Ruckus Wireless)

De nieuwe ZoneFlex R720 van Ruckus Wireless

Ruckus Wireless gaat supersnel stadswifi wereldwijd uitrollen

 

Delen via:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Copyright © 2018 Procyon Networks. All Rights Reserved.