Procyon Networks

Procyon Networks introducteert NetSHIELD

Nieuws: Procyon Networks introduceert NetSHIELD

Met trots mogen wij ons sinds kort exclusieve partner en distributeur van NetSHIELD noemen. NetSHIELD is een product van het Amerikaanse SnoopWall dat gespecialiseerd is in internet en data security. Aanvullend op onze bestaande diensten biedt NetSHIELD de extra beveiliging tegen de sterk opkomende cryptolockers en ransomware.

Procyon Networks verzorgt al 16 jaar uw netwerkverbindingen, draadloos of bekabeld. Wij leveren hoogstaande diensten aan onder andere grote ziekenhuizen en onderwijsinstellingen die geen seconde zonder een betrouwbaar en goed werkend netwerk kunnen. Na onze uitvoerige tests van de afgelopen maanden kunnen wij nu deze nodige beveiliging aanbieden om uw data en netwerk nog beter te bescherming tegen internet criminelen.

Waarom heeft ook u NetSHIELD nodig?

Simpelweg omdat uw firewall en antivirus u nooit volledig beschermen en zeker niet tegen de nieuwste vormen van ransomware. Uw firewall en antivirus software kijken naar de apparaten en de gebruikers, niet naar het verkeer. Het verkeer tussen uw apparaten en het internet is juist daar waar NetSHIELD 24 uur per dag actief is. Elke verdachte aanvraag – door bijvoorbeld een argeloze klik op een foute link –  bij een server die als risicovol staat aangeschreven wordt geblokkeerd.

Bekijk hieronder een korte presentatie van NetSHIELD

Vraag nu een demo aan

  • NetSHIELD is plug & play en veelal binnen een dag geïnstalleerd.
  • Er zijn geen verdere aanpassingen van uw huidige configuraties nodig.
  • Ook heeft netSHIELD geen invloed op uw netwerkprestaties.
  • NetSHIELD doet wat uw firewall en antivirus niet doen.

Voor meer informatie of een demo binnen uw netwerk kunt u contact op nemen met een van onze medewerkers.

Kijk hier voor de veelgestelde vragen over NetSHIELD of bel met +31 478 568 586

Copyright © 2018 Procyon Networks. All Rights Reserved.