Procyon Networks

Ruckus Wireless WPA2 patches

Download en installeer nu de WPA2 patches

Vandaag, 30 oktober 2017, heeft Ruckus Wireless de patches uitgebracht voor een groot aantal van hun apparaten. Deze patches zorgen ervoor de recent ontdekte kwetsbaarheid in WPA2-verbindingen niet meer te misbruiken is. Nu was het risico daarop toch al minimaal – lees onze uitleg daags na de media aandacht – maar met deze patches bent u zeker van de meest veilige WPA2-verbinding.

 

Ga hier naar de informatie pagina van Ruckus Wireless

Ga hier direct naar de download pagina

 

Let op: vergeet de client kant niet

In een interview aan de Vlaamse media benadrukte de onderzoeker die de bug wereldkundig had gemaakt dat de grootste gevaren in dit geval toch echt aan de kant van de clients gezocht moeten worden, oftewel de mobiele apparaten en laptops van u en uw gasten. Heeft u vragen over hoe u meer controle kunt houden welke personen en welke apparaten van u netwerk gebruik mogen maken? Neem gerust contact met ons op.

Uw WiFi is veilig

U kunt gewoon op uw WiFi blijven vertrouwen. Door redelijk eenzijdige berichtgevingen in de media lijkt het erop dat er van alles mis is in ICT-land. Zo zouden er volgens verschillende bronnen ruim 25.000 Fortinet apparaten gevaar lopen. In dit geval heeft Fortinet hiervoor in 2016 al patches uitgebracht en de Fortinet apparaten die wij installeren draaien minstens op versie 5.X.X. Wederom geen reden om aan uw netwerk te twijfelen, mits u natuurlijk met regelmaat uw updates uit voert.

Mis geen enkele update

Bedrijven als Cisco, Fortinet en Ruckus Wireless zijn dagelijks bezig met het veilig houden van hun producten. Wanneer u hulp nodig heeft in het bijwerken van uw systemen dan horen wij dat graag van u. Regelmatig houden wij onze klanten op de hoogte via onze nieuwsbrieven waarin wij steeds de laatste releases vermelden.

 

 

.

 

 

Delen via:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Copyright © 2018 Procyon Networks. All Rights Reserved.