Procyon Networks

Nieuwsbrieven en Product Updates

Blijf op de hoogte

Aan al onze relaties sturen regelmatig een beknopte mailing met nieuwtjes en interessante berichten uit ons vakgebied, óf een email met relevante updates van een of meer van de door Procyon Networks geleverde producten.

Maximaal eens in de twee weken

Bekijk hieronder de meest recente berichten en maak uw keuze wanneer ook u op de hoogte wilt blijven van de laatste ICT ontwikkelingen en/of product updates. U ontvangt maximaal eens in de twee weken een bericht van ons. U kunt zich te allen tijde weer uitschrijven.

 

Voorbeeld Nieuwsbrief Procyon Networks                                               Voorbeeld Nieuwsbrief Product Updates

 

 

Privacyverklaring

U kunt zich via de website opgeven als abonnee voor één of meer van door Procyon Networks verzorgde digitale nieuwsbrieven. Aanmelding geschiedt door middel van een zogenaamd double opt-in proces, dat wil zeggen dat u alleen als abonnee genoteerd wordt wanneer u na aanmelding via de website de instructies opvolgt die u vervolgens per e-mail worden toegezonden. Onderaan iedere nieuwsbrief treft u een hyperlink waarmee u zich eenvoudig kunt uitschrijven voor ontvangst van de nieuwsbrief.

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door Procyon Networks. Procyon Networks respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u eventueel aan haar verstrekt, vertrouwelijk en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens wordt behandeld.

De persoonsgegevens die door u worden verstrekt, worden uitsluitend gebruikt voor de volgende doeleinden om met u in contact te kunnen treden en/of om u te informeren over nieuwe producten en/of aanbiedingen van Procyon Networks.

 

Copyright © 2020 Procyon Networks. All Rights Reserved.