Procyon Networks

SolarWinds training-on-the-job

[cml_media_alt id='1568']SW_On-the-job[/cml_media_alt][cml_media_alt id='1512']Solarwinds training[/cml_media_alt][cml_media_alt id='1511']Ruckus[/cml_media_alt]

SolarWinds training-on-the-job

Uw netwerk is de levensader van uw bedrijf, daar bent u zuinig op. Daarom maakt u gebruik van SolarWinds Orion netwerk monitoring en begrijpt u hoe belangrijk het is om pro-actief te beheren. Daar hoort ook het blijven werken aan het optimaal functioneren van de tool zelf bij.
Procyon Networks helpt u daar graag bij door periodiek samen met uw team naar de eigen omgeving te kijken, in alle rust en ruimte en onder begeleiding van onze ervaren specialisten.

Procyon Networks levert deze SolarWinds update training als training-on-the-job. Met behulp van deze training creëert u de ideale gelegenheid om nieuwe features optimaal te implementeren en de openstaande issues verzameld en opgelost te krijgen. De training wordt altijd verzorgd door een van onze gespecialiseerde consultant-trainers. Zij hebben dagelijks te maken met netwerkbeheer bij diverse organisaties die SolarWinds netwerk monitoring tools inzetten. Procyon Networks ondersteunt deze organisaties regelmatig bij het inrichten en verbeteren van hun pro-actieve monitoring en bij het trainen van hun mensen. Uw organisatie komt door de toegepaste praktijkopzet vooruit, en ontwikkelt zich verder op het gebied van efficiënt en pro-actief netwerkbeheer.

 

Programma:

De SolarWinds update training is een 1-daags programma, dat op maat wordt ingericht. In hoofdlijnen leert onze ervaring, dat hierin de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • Hoe nog meer rendement te behalen. Daarbij kan het programma ingericht worden naar de meest relevante thema’s van dit moment, zoals bijvoorbeeld:

– performance

– gebruiksgemak

– security

– alerting

  • Verbeteradviezen naar aanleiding van de vragen en adviezen voor de bestaande inrichting.
  • Nieuwste features, hoe optimaal inpassen in de bestaande installatie.
  • Overige openstaande vragen en issues aan de hand van uw eigen ervaringen.

De opzet van Procyon Networks trainingen is altijd zeer interactief en positief van opzet.

Vanwege het on-the-job karakter van deze training is deze geschikt voor één of twee personen.

Deze eendaagse training-on-the-job wordt bij u op locatie gegeven. *

 

*Gewenste voorzieningen op locatie:

– beeldscherm of beamer met HDMI/VGA aansluiting

– toegang tot de SolarWinds server(s)

– internet access

 

Wilt u graag meer weten over de SolarWinds update training of andere netwerk trainingen van Procyon Networks? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder.


Klik op onderstaande link om de brochure te downloaden:

NL SolarWinds training-on-the-job

EN SolarWinds training-on-the-job

Copyright © 2020 Procyon Networks. All Rights Reserved.