Procyon Networks

SolarWinds Orion

[cml_media_alt id='1568']SW_On-the-job[/cml_media_alt]Solarwinds training  [cml_media_alt id='1511']Ruckus[/cml_media_alt]

SolarWinds Orion 

“Met deze training heeft Procyon Networks mij laten zien wat SolarWinds Orion écht kan.”

Om grip te krijgen op uw ICT-omgeving is een goede monitoring tool essentieel. SolarWinds Orion biedt betaalbare, modulair opgezette monitoring oplossingen. Hoewel het gebruik van SolarWinds Orion opvallend eenvoudig is, wordt de kracht van deze software pas echt duidelijk met de juiste kennis.

Waarom deze training?
Het SolarWinds Orion pakket kan nog veel meer dan direct zichtbaar is. Tijdens de training “SolarWinds Orion Netwerk & Applicatie Monitoring” zult u verrast worden over wat het pakket écht voor u en uw organisatie kan betekenen. Na de training weten IT-managers wat er mogelijk is en engineers hoe het moet worden ingericht.
Bespaar uzelf kostbare tijd door met behulp van deze training meteen tot de meest efficiënt werkende configuratie te komen en ontdek daarmee de verborgen kracht van SolarWinds Orion. Door pro-actief te monitoren verloopt het beheer van uw netwerk soepel, neemt de werkdruk af en gaat uw dienstverlening met sprongen vooruit.

Waarom bij Procyon Networks?
Procyon Networks is hét SolarWinds Certified Training Centre in de Benelux. Onze trainers zijn doorgewinterde engineers die hun enorme ervaring hebben opgedaan in de meest uiteenlopende netwerkomgevingen van organisaties in allerlei sectoren. Onze engineers zijn voortdurend werkzaam in het veld waardoor u naast de theorie tevens actuele praktijksituaties krijgt voorgelegd. Door tijdens de training veel te oefenen met deze praktijkvoorbeelden kunt u de opgedane kennis de volgende dag direct toepassen in uw eigen netwerkomgeving. U doet ideeën en inspiratie op waardoor u direct praktisch voordeel van de training ervaart.

Voor wie is de training bedoeld?
Deze training is geschikt voor alle engineers en IT-managers die (gaan) werken met het SolarWinds Orion pakket. Voor de basistraining SolarWinds Orion is basis netwerk kennis gewenst.
Juist wanneer u al werkt met SolarWinds Orion zal het inzicht dat deze training geeft u verrassen met wat u écht uit het pakket kunt halen.

Wanneer u als IT-manager de training volgt krijgt u goed inzicht in wat het monitoring pakket voor uw organisatie kan doen en welke waardevolle managementinformatie tot uw beschikking kan staan. Optimale netwerk monitoring zorgt voor een heldere kijk op het verloop van uw bedrijfsprocessen. De training zorgt ervoor dat u constructief met uw engineers kunt overleggen en hen hierdoor doelgericht kunt aansturen.

Duur en taal van de training

SolarWinds Orion Basis – 2 dagen, van 09:30 tot 16:30 uur
SolarWinds Orion Advanced – 3 dagen, van 09:30 tot 16:30 uur
SolarWinds Orion Helpdesk – halve dag, van 09:00 tot 13:00 uur

De training wordt in het Nederlands of op verzoek in het Engels gegeven.

Waar en wanneer
Procyon Networks geeft haar trainingen klassikaal. De groepen worden daarbij bewust klein gehouden zodat er alle ruimte is voor veel interactie en individuele aandacht van de trainer. Om onze cursisten maximaal rendement te laten behalen houden wij van een laagdrempelige sfeer. De trainingen worden of bij Procyon University zelf gegeven of indien gewenst in-company. Naast de trainingspakketten die wij hebben samengesteld, bieden wij ook maatwerk trainingen aan. We horen graag uw wensen.

Klik op onderstaande link om de brochure te downloaden:

SolarWinds Training

Copyright © 2020 Procyon Networks. All Rights Reserved.