Procyon Networks

WiFi as a Service

[cml_media_alt id='1426']WaaSTgl[/cml_media_alt]  [cml_media_alt id='974']LAN WAN1[/cml_media_alt]  [cml_media_alt id='449']WiFi[/cml_media_alt]

WiFi as a Service (WaaS)

Procyon Networks verzorgt en beheert uw totale professionele WiFi netwerk, zónder investering, zónder omkijken! Dankzij onze WiFi as a Service (WaaS) beschikt u overal binnen uw organisatie over een volledig dekkend draadloos netwerk. Hiermee kunt u uw medewerkers en klanten/bezoekers een zeer betrouwbare oplossing aanbieden voor zowel data als spraak. Ook bij meerdere locaties richten wij uw netwerk professioneel in.

Een overzicht van de kenmerken:

• Volledig verzorgde inrichting en beheer
• Geen investering nodig (vast bedrag per jaar)
• Controle en rapportage over toegang en netwerkgebruik
• Voldoet aan de hoogste beveiligingseisen
• Meerdere gescheiden netwerken
• Op maat ingericht
• Eenvoudig uit te breiden met extra opties

Procyon Networks WiFi as a Service (WaaS) kent drie verschillende service pakketten:

Basic
Onze WaaS-oplossing is er al vanaf het Basic pakket: een volledig dekkend WiFi netwerk met twee gescheiden netwerken (SSID’s) voor een uitermate lage prijs. Daar waar single band voldoet, is het Basic pakket al voor veel plaatsen een geschikte oplossing.

Comfort
Het Comfort pakket – WaaS van Procyon Networks geeft u een volledig dekkend krachtig WiFi netwerk voor intensiever professioneel gebruik, met de mogelijkheid tot hogere bandbreedtes dan het basic pakket en hogere service levels. U krijgt hierbij t.o.v. het Basic pakket uitgebreidere opties en maatwerk. Denkt u bijvoorbeeld aan: vier gescheiden netwerken (SSID’s), uw inlogpagina op maat gemaakt, inrichting van specifieke tijdvakken waarop gebruik kan worden gemaakt van het gasten netwerk etc.

Premium
Het Premium pakket geeft uw WiFi datgene wat nodig is om bovengemiddeld professioneel gebruik te kunnen maken van uw WiFi netwerk. Aangezien de eisen en wensen zeer verschillen, overleggen wij met u om het pakket en de prijs passend te maken. Zelfs als de omstandigheden uitdagend zijn en zoveel mogelijk flexibiliteit nodig is om te blijven voldoen aan de vraag… Met het Premium pakket bent u klaar voor de toekomst.

…en meer…

Onze ervaring reikt verder dan wij in onze pakketten kunnen verwoorden. Informeert u bij ons naar de mogelijkheden voor bijvoorbeeld outdoor of zelfs mobiel WiFi. Legt u ons uw wensen voor en wij verzorgen de perfect passende oplossing.

Procyon Networks: netwerken die werken

[cml_media_alt id='1507']WaaS schema[/cml_media_alt]

 

Klik op onderstaande link om de product brochure te downloaden:

WiFi as a Service

Copyright © 2020 Procyon Networks. All Rights Reserved.